Informeer de ondernemingsraad op tijd
Een betrokken onderenmingsraad is goud waard.
Voor ondernemers in een snel veranderende bedrijfstak als de zorg, is een betrokken ondernemingsraad goud waard, zo stelt Floris Asscher, advocaat van Pellicaan advocaten.

bron: www.z24.nl/ondernemen 
gepubliceerd: 02 mei 2014
Verwacht je als ondernemer grote veranderingen binnen je bedrijf, of lijkt een reorganisatie misschien zelfs onontkoombaar, wacht dan niet tot het laatste moment, maar schakel zo snel mogelijk de ondernemingsraad in.

Door de ondernemingsraad vroegtijdig bij veranderingen te betrekken, ontstaat er een proces waarbij partijen samen tot een oplossing kunnen komen in plaats van tegenover elkaar te staan. De ondernemingsraad die zelf weet dat er belangrijke veranderingen aankomen, heeft ook de mogelijkheid en het recht zelf een actievere rol pakken.
Waar kunnen wij u mee helpen? Wij nemen graag contact met u op.
Naam
Telefoonnummer
Pellicaan Advocaten biedt ondernemers proactief en oplossingsgericht bijstand op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Pellicaan Advocaten heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Floris Asscher

Dit artikel is geschreven door Floris Asscher. Voor alle vragen over dit onderwerp kunt u bij hem terecht. Onderstaand treft u zijn telefoonnummer en e-mailadres aan.

Pellicaan Advocaten Amsterdam
088 627 2220
HOME